DE KERK IS NIET IETS WAAR JE NAAR TOE GAAT, HET IS EEN FAMILIE WAAR JE BIJ HOORT!

Van gevangenis naar preekstoel

Van gevangenis naar preekstoel

Evangelist Neil McCann uit Nieuw-Zeeland bezoekt Amersfoort. Hij zal vanaf zondag 26 november tijdens 5 speciale diensten gaan spreken.

Dat hij ooit een prediker zou worden had hij nooit gedacht. Neil McCann: “Opgroeien in een zigeunerfamilie in Glasgow, UK was zwaar. Mijn vader werd op mijn veertiende, tijdens één van de vele bendeoorlogen doodgeschoten. Mijn moeder besloot ons daarna mee te nemen naar Australië. Omdat ik het daar niet met mijn nieuwe stiefvader kon vinden belande ik op mijn vijftiende op straat. Na een tijd van gevangenis in, gevangenis uit werd ik op mijn zestiende veroordeeld tot een langere gevangenisstraf wegens een gewapende roofoverval. Na het lezen van de Bijbel gelezen besloot ik het stuur radicaal om te gooien en kwam tot geloof. In de jaren daarna veranderde mijn leven totaal en na verloop van tijd verhuisde ik terug naar Glasgow om daar een kerk te beginnen. Op dit moment ben ik, samen met mijn vrouw zendeling in Nieuw Zeeland. 

Zondag 26 november spreekt Neil McCann om 11:00 en 18:00 uur in Amersfoort. Iedereen is welkom om zijn levensverhaal te horen. Ook maandag tot en met woensdag om 19:30 gaat hij voor. Iedereen is van harte welkom.

Folder Neil Mccann VK 2
Essential SSL