DE KERK IS NIET IETS WAAR JE NAAR TOE GAAT, HET IS EEN FAMILIE WAAR JE BIJ HOORT!

Opwekkingsdiensten met Erni Toppin


Van MTV-popster tot prediker

Het leek of Ernie Toppin alles bereikt had wat hij zich kon wensen. Samen met een bekende tekstschrijver, die werkte voor popsterren als Seal, had hij een veelbelovend album uitgebracht. Zijn clip deed het goed op MTV. Hij was op weg naar het grote succes. Wat ontbrak er nog aan zijn leven?
Zelf wist hij, dat zijn zelfverzekerde houding een masker was voor de boosheid en afwijzing van een jeugd vol racistisch geweld. “Ik kwam een oude schoolvriendin tegen op straat. Ze was tot bekering gekomen. Ze zei tegen mij: wat jij nodig hebt is Jezus Christus. Dat bleef hangen”. Een half jaar later gaf hij zijn leven over aan God. “Wat moet ik doen om gered te worden ? Dat was letterlijk wat ik zei”.
Daarna ging het snel. Hij begon zijn talent in te zetten in de kerk waar hij tot geloof was gekomen. Al snel kwamen er duizend jongeren naar zijn concert. “Dat ik door mijn muziek mensen tot God kan leiden is me meer waard dan alle succes van de wereld”. Nu is hij een voorganger van een kerk in de omgeving van Londen en reist hij regelmatig naar het buitenland om te zingen en te preken over het grote wonder in zijn leven.

Aanstaand weekend doet hij Amersfoort aan. Op
zaterdag 3 september om 20:00 uur geeft Ernie Toppin een live concert. Op zondag 4 september om 11:00 uur en 18:00 uur en van maandag 5 t/m woensdag 7 september om 19:30 preekt hij speciale diensten. Alle activiteiten vinden plaats bij “Evangelie Gemeente De Deur” aan de Algolweg 20, bedrijventerrein de Hoef. U bent van harte welkom om deze bijzondere diensten bij te wonen!


ErnieToppin 2016Ernie Toppin concert 2016
Essential SSL