VANAF 1 JULI ZIJN WE WEER OPEN! iedereen weer hartelijk welkom!

Zondag 31 mei: Pinksteren 2020!

Alle winkels in Amersfoort mogen tijdens Eerste en Tweede Pinksterdag open zijn. Dat heeft de gemeente besloten. Normaal gesproken moeten alle winkels gesloten zijn op Eerste Pinksterdag. Van deze regel wordt afgeweken met als gevolg dat alle tuincentra, supermarkten, meubel boulevards en grote detailhandelsketens, zoals Mediamarkt op deze dag open kunnen zijn.

Het roept bij ons als kerk vragen op zoals:
  • De supermarkten zijn open voor iedereen die dagelijks brood wil halen, maar als het gaat om het brood des levens mag de kerk maar 30 mensen ontvangen?
  • De kapper en de masseur mogen wel dichtbij de mensen komen maar de voorganger niet?

Als Pinkstergemeente hebben we dan ook besloten dat de kerk op Eerste Pinksterdag open zal zijn voor alle mensen die een deel zijn van onze gemeente!

We organiseren die dag meerdere identieke kerkdiensten, uiteraard met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM.

Reserveringssysteem
Iedereen kan zich heel eenvoudig aanmelden door een mail te sturen naar info@dedeuramersfoort.nl. In deze mail kunt u aangeven met hoeveel personen van één huishouden u komt. Wij delen u dan in voor één van de vijf identieke diensten. Aanmelden kan tot vrijdagavond 20.00 uur. Tijdens de eerste en de tweede dienst zal er tevens kinderwerk en oppas zijn. Mensen met kinderen kunnen zich voor één van deze twee diensten opgeven.

De richtlijnen om één van deze diensten te bezoeken zijn:
Heeft u milde verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn en lichte hoest) of verhoging (hoger dan 37,5 graden), blijf thuis.
Als een huisgenoot koorts heeft en/of benauwd is, moeten alle huisgenoten thuisblijven, ook als zij zelf geen klachten hebben.

Livestream:
De eerste dienst (11:00) wordt tevens via de Livestream uitgezonden.

We zien ernaar uit iedereen zondag 31 mei weer te zien!

Mededeling Pinksteren 2020SCHEMA  pinksteren 2020
Essential SSL