DE KERK IS NIET IETS WAAR JE NAAR TOE GAAT, HET IS EEN FAMILIE WAAR JE BIJ HOORT!

De afgelopen jaren zijn er vanuit de kerk in Amersfoort verschillende echtparen uitgezonden om vanaf de grond af aan een nieuwe gemeente te pionieren. Deze echtparen verhuizen naar een stad en beginnen daar van de grond af aan een nieuwe kerk. Door middel van allerlei evangelisatieactiviteiten worden mensen uitgenodigd voor de kerkdiensten. Op deze manier zijn de laatste jaren de volgende nieuwe gemeenten ontstaan:
Stacks Image 7638
Evangeliegemeente De Deur Amersfoort is in 1987 opgestart als pionier gemeente van De Deur in Zwolle. Er werd vanuit de Bijbelconferentie in 1987 een echtpaar uitgestuurd naar Amersfoort. De eerste diensten vonden plaats in de huiskamer van dit echtpaar aan de Noorderwierweg. De huisgemeente is uitgegroeid tot evangeliegemeente De Deur Amersfoort.
Stacks Image 7645
Deze kerk is in 1991 “geplant” vanuit Amersfoort. De kerk is begonnen in de huiskamer maar heeft nu een eigen gebouw. De gemeente is de afgelopen jaren flink gegroeid en heeft inmiddels zelf een aantal kerken uitgezonden.

Kijk ook eens op www.dedeurbreda.nl
Stacks Image 7655
Deze kerk is in 1996 uitgezonden vanuit Amersfoort. Op de website vindt u meer informatie.

www.dedeurschiedam.nl
Stacks Image 7647
Robin en Sandra van Donk gingen in augustus 1997 naar Heerlen. Ook zij begonnen de kerk in de woonkamer, maar hebben sinds enige jaren hun eigen gebouw.

www.dedeurheerlen.nl
Stacks Image 7649
Deze kerk is begonnen in 1993. Johan en Magreet Houtman hebben deze kerk 'overgenomen' in 1996. Op dit moment zijn Frans en Diane Smits de voorgangers.

www.dedeurede.nl
Stacks Image 7651
In de zomerconferentie 2011 zijn Jan-willem en Priscilla van den Bogaardt uitgezonden naar Amsterdam om te gaan pionieren.

www.dedeuramsterdam.nl

Stacks Image 7653
In de zomerconferentie 2016 zijn Wim en Rogate Huisman uitgezonden naar Nijkerk om te gaan pionieren.

www.dedeurnijkerk.nl