DE KERK IS NIET IETS WAAR JE NAAR TOE GAAT, HET IS EEN FAMILIE WAAR JE BIJ HOORT!

Stacks Image 12
Oppas
Tijdens elke dienst is er oppas voor de allerkleinsten van 0 tot 3 jaar. We beschikken over een mooie oppasruimte waar de kinderen op een speelse manier worden vermaakt. Er is een aparte ruimte voor het geven van borstvoeding, waar ook de baby's eventueel in daarvoor bestemde bedjes kunnen slapen. Er zijn altijd ervaren moeders aanwezig.
Stacks Image 6
Tijdens de zondagochtenddienst van 11:00 uur worden er voor alle kinderen van de basisschool ook diensten georganiseerd. Verdeeld in leeftijdsgroepen krijgen de kinderen op hun eigen niveau les.

De kleine zondagsschool
Hier gaan we aan het werk met kinderen vanaf 3 jaar t/m groep 2. Dmv verhalen, film, het viltbord, drama, poppenkast en nog veel meer, werken we met verhalen uit de Bijbel. Zowel de liedjes die we zingen als het werkstuk dat we maken sluiten elke keer aan bij het thema.

Ons programma kort samengevat: zingen, collecte, bidden, pauze met iets lekkers, memotekst, verhaal, knutselen en van tijd tot tijd een spelletje.
Is uw kind 3 jaar of zit in groep 1 of 2, dan zijn ze van harte welkom! Vinden ze het spannend, dan mag u er gerust even bij blijven.

De zondagsschool
Hier gaan we aan het werk met kinderen uit groep 3 en 4.

De kinderkerk
Hier gaan we aan het werk met kinderen uit groep 5 t/m 8. De kinderkerk heeft een leuk programma met oa toneel, objectlessen en een korte geillustreerde preek.